Het leukste dat je kunt worden is jezelf
Anti-Stress Tip ontvangen?
Meld u dan aan

Werkwijze


Word weer regisseur van je eigen leven

Word weer regisseur van je eigen leven. We beginnen met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek ontdekken we samen waar je je bevindt, wat je doel is en wat je wilt bereiken. Na het intakegesprek stel ik een plan van aanpak op dat ik met je bespreek, daarin geef ik ook aan hoeveel sessies nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Tussentijds is er een evaluatie van het traject, zodat we beiden kunnen kijken waar we staan en of we nog steeds op de goede weg zitten.

Een traject heeft de meeste kans van slagen wanneer de toegepaste werkvormen aansluiten bij de belangstelling en de persoon van de cliënt. Daarom is het traject altijd op het individu afgestemd. Wat goed is voor de één hoeft niet persé te werken bij de ander. Veelal werk ik met opdrachten en oefeningen die thuis gemaakt kunnen worden, zodat het effect van de coaching groter is.

Ik maak o.a. gebruik van: NLP (Neuro Linguisitsich Programmeren), Systemisch werk (familieopstellingen) Solution Focused Therapie (Oplossingsgericht Werken), kernkwaliteiten, RET (Rationele Effectiviteits Training), meditatievormen, ontspanningsoefeningen, creatieve technieken, visualisaties, biografisch werken.

Wil je meer weten over familieopstellingen, kijk dan op de Stress en Familieopstellingen pagina.

Tarieven

De Essentie is o.a. aangesloten bij de SRBAG en de ViV (Vereniging Integrale Vitaliteitskunde), waardoor een aantal ziektekostenverzekeraars de sessies vergoedt. Het is daarom verstandig om eens te kijken naar de voorwaarden van je ziektekostenverzekeraar. Particulieren betalen contant na afloop van de sessie.
Tarieven voor bedrijven zijn afhankelijk van de te doorlopen trajecten. Op aanvraag wordt een offerte aangeboden.

Beroepsverenigingen

Ik ben aangesloten bij de ViV (Vereniging Integrale Vitaliteitskunde) en de NIBIG.
Jaarlijks volg ik diverse bijscholingen om bij te blijven, de nieuwste ontwikkelingen te volgen en mezelf scherp te houden. Op die manier kan ik mijn cliënten optimaal bijstaan in hun proces.

Vragen of een afspraak maken? Neem gerust contact op.
"Het leukste dat je kunt worden is jezelf"