Het leukste dat je kunt worden is jezelf
Anti-Stress Tip ontvangen?
Meld u dan aan

Over mij

Ik heb jarenlang in de zakelijke dienstverlening gewerkt. Na jaren van heel hard werken kreeg ik een paar flinke persoonlijke verliezen voor mijn kiezen en bleek dat hard werken niet de oplossing was om daarmee om te gaan.

De rek was er uit (geveld en uitgeteld). Ik had een stevige burnout, die nauwelijks werd onderkend, noch door mijzelf, noch door mijn omgeving. Ik had geen idee wat me overkwam.

Op zoek naar hulp en herstel waren er allerlei doodlopende wegen en onbegrip. Dat gaf mij een enorm gevoel van onmacht. Achteraf is dit een hele leerzame periode geweest. Op het moment zelf was het om hopeloos van te worden. Na jarenlang "aanmodderen" was ik in staat om zelf het heft in handen te nemen en een andere weg in te staan.

Ik wilde anderen die (uitzichtloze) zoektocht besparen en volgde diverse opleidingen o.a. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Coaching, Stressconsultancy, basis Systemisch Werk, Solution Focused Therapie (oplossingsgericht werken) en Loopbaanbegeleiding.

In 2004 ben ik mijn eigen praktijk gestart, waarbij ik me met name richt op mensen met stressgerelateerde klachten, zoals overspannenheid en burnout. Ook mensen die voelen dat ze teveel stress in hun leven ervaren en daar iets aan willen doen zijn bij mij aan het goede adres.

Na het starten van mijn praktijk was ik nog niet uitgeleerd en in 2008 heb ik de opleiding Systemisch Werk afgerond, waardoor ik mijn werkveld als gecertificeerd systemisch (familie)opsteller heb uitgebreid.

In 2014 heb ik me aangesloten bij het landelijk netwerk van Saraja Slaapcoaches en verzorg ik cursussen en workshops, waar mensen leren beter en gezonder te slapen.

Vragen of een afspraak maken? Neem gerust contact op.
"Het leukste dat je kunt worden is jezelf"